Mircea Sandu despre candidaţii la şefia FRF: Popescu e mai ciufut, iar în locul lui Avram nu aş fi candidat

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, i-a recomandat, joi, într-o conferinţă de presă, candidatului la şefia federaţiei, Gheorghe Popescu, care "e puţin mai ciufut", să zâmbească mai mult şi să fie mai deschis faţă de oameni.

284 afișări
Imaginea articolului Mircea Sandu despre candidaţii la şefia FRF: Popescu e mai ciufut, iar în locul lui Avram nu aş fi candidat

Mircea Sandu (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Totodată, Mircea Sandu nu înţelege de ce fostul preşedinte al CCA, Vasile Avram candidează la alegerile pentru şefia FRF, având în vedere că fiii săi, Marius şi Valentin, sunt arbitri în prima ligă. "Popescu trebuie să iasă în lume, să discute cu membrii afiliaţi programul. E puţin mai ciufut, trebuie să zâmbească şi el mai mult, nu ca la teatru, dar trebuie să fie mai deschis faţă de oameni. El are cele mai mare şanse, iar Vasile Avram... eu unul cu doi copii arbitri nu aş fi candidat niciodată în viaţa mea", a spus Sandu.

Mircea Sandu nu crede în posibilitatea ca tehnicianul Ioan Andone să candideze la conducerea federaţiei. "Ceilalţi doi (n.r. - Răzvan Burleanu şi Marcel Puşcaş) nu contează, iar Ioan Andone sunt convins că nu va candida. El e un tehnician. A zis poate aşa, până mai găseşte un angajament mai candidează şi el", a explicat Sandu.

Alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal vor avea loc la 5 martie 2014. La alegerile pentru preşedinţia FRF şi-au anunţat candidatura până acum fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, preşedintele FR de Minifotbal, Răzvan Burleanu, fostul fotbalist Marcel Puşcaş şi fostul internaţional Gheorghe Popescu. În afară de aceştia, numele altor oameni de fotbal, Adrian Porumboiu, Gheorghe Chivorchian şi Anghel Iordănescu, au fost vehiculate că se vor afla pe lista candidaţilor la funcţia de preşedinte al FRF. Actualul conducător al FRF, Mircea Sandu, a anunţat că nu îşi mai doreşte încă un mandat la şefia instituţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici