Burleanu: Nu mai este o surpriză că acest cuplu toxic, Sandu-Kassai, face campanie pentru Popescu

Preşedintele Federaţiei Române de Minifotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, luni, în cadrul emisiunii "Ora de ProSport", că nu mai este o surpriză pentru nimeni că şeful FRF, Mircea Sandu, împreună cu secretarul general Adalbert Kassai, îl susţin pe Gheorghe Popescu la alegerile din 5 martie 2014.

73 afișări
Imaginea articolului Burleanu: Nu mai este o surpriză că acest cuplu toxic, Sandu-Kassai, face campanie pentru Popescu

Razvan Burleanu (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Nu mai este o surpriză că domnul Sandu şi tot aparatul FRF, împreună cu acest personaj toxic numit Adalbert Kassai, fac campanie domnului Popescu. Eu nu pot să înţeleg cum un fost internaţional ca domnul Popescu se poate asocia cu asemenea personaje toxice, tocmai pentru a câştiga preşedinţia FRF. Viitorul preşedinte al FRF trebuie să fie o persoană echidistantă, să nu facă parte din niciun grup de interese. Mai mult decât atât, niciunul dintre candidaţi nu ar avea ce să discute cu acest personaj toxic şi cu acest cuplu toxic Mircea Sandu-Adalbert Kassai. Este o poziţie de forţă a unei persoane care simte că îi fuge terenul, a unei persoane hăituite de justiţie. Domnul Mircea Sandu mi se pare rupt de o realitate naţională şi o realitate europeană. El neglijează faptul că peste 30.000 de români joacă minifotbal", a spus Burleanu, la Sport.ro.

Răzvan Burleanu a afirmat că Mircea Sandu nu a înţeles ce a vrut el să spună despre falimentarea fotbalului românesc. "Când am vorbit despre faliment, am vorbit în primul rând la falimentul fotbalului românesc şi nu la cel al FRF, iar domnul Mircea Sandu se pare că nu înţelege această distincţie. În momentul de faţă avem echipe care dispar, avem terenuri care dispar, iar FRF nu face absolut nimic", a completa Burleanu.

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, l-a acuzat de evaziune fiscală, în cadrul unei conferinţe de presă, pe preşedintele FR Minifotbal, Răzvan Burleanu, despre care a spus că este un "minicandidat" la şefia forului pe care îl conduce până în 5 martie 2014.

"Apropo de acest minicandidat, trebuie să vă spun că această federaţie de minifotbal nu există la Ministerul Tineretului şi Sportului. Vă rog să vă informaţi. Toate competiţiile pe care le organizează între societăţile comerciale şi străzi sunt supuse unei evaziuni fiscale. Aş vrea să văd şi eu terenurile închiriate sub ce formă sub plătiţi acei bani, ca şi în cazul unor arbitri. Cum sunt plătiţi arbitrii şi cum sunt plătiţi jucătorii, avem unul de la echipa naţională care a evoluat la un club din ăsta care nu există, cu bani din buzunar, fără taxe, impozite şi altele. Şi am încheiat, nu mă interesează disputa lui cu alţii", a spus Sandu.

Preşedintele FRF a precizat faptul că la sfârşitul mandatului său va lăsa federaţia cu un patrimoniu de 20 de milioane de euro şi cu 9 milioane de euro în conturi şi nu în sapă de lemn, cum a susţinut Burleanu: "De obicei nu vreau să răspund unor atacuri, dar trebuie să-i răspund lui minifotbal ăsta, minicandidatul ăsta, care spune că las federaţia în sapă de lemn. O las cu vreo 20 de milioane patrimoniu, luată de la zero, şi cu vreo 9 milioane de euro în conturi. Eu în luna martie nu voi mai candida, spre ştiinţa lui. Sper să nu fie ales, ca să nu-şi bată joc de banii şi de bunurile pe care eu am reuşit de-a lungul timpului să le aduc în patrimoniul acestei respectabile instituţii".

Alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal vor avea loc la 5 martie 2014. La alegerile pentru preşedinţia FRF şi-au anunţat candidatura până acum fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, preşedintele FR de Minifotbal, Răzvan Burleanu, fostul fotbalist Marcel Puşcaş şi fostul internaţional Gheorghe Popescu. În afară de aceştia, numele altor oameni de fotbal, Adrian Porumboiu, Gheorghe Chivorchian şi Anghel Iordănescu, au fost vehiculate că se vor afla pe lista candidaţilor la funcţia de preşedinte al FRF. Actualul conducător al FRF, Mircea Sandu, a anunţat că nu îşi mai doreşte încă un mandat la şefia instituţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici