Mircea Sandu: Răzvan Lucescu e antrenorul echipei naţionale şi numai al FRF

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, a declarat, luni seară, că forul pe care îl conduce nu este de acord ca selecţionerul Răzvan Lucescu să devină şi antrenorul echipei Unirea Urziceni.

52 afișări
Imaginea articolului Mircea Sandu: Răzvan Lucescu e antrenorul echipei naţionale şi numai al FRF

Mircea Sandu: Răzvan Lucescu e antrenorul echipei naţionale şi numai al FRF (Imagine: Mediafax Foto)

"Din punctul meu de vedere această activitate pe care o desfăşoară nu poate să fie împărţită şi cu activitatea la un club. Am discutat şi cu Răzvan Lucescu şi i-am spus punctul de vedere al federaţiei, că nu suntem de acord să împartă activitatea şi colo şi colo. Nu am fi de acord nici cu rezilierea contractului. Cu toată părerea de rău pentru Unirea Urziceni, punctul de vedere al FRF este că Răzvan Lucescu sau oricine ar fi antrenorul echipei naţionale va munci pentru echipa sau echipele naţionale. Nu pot să creez compromisuri. Răzvan Lucescu e antrenorul echipei naţionale şi numai al FRF", a spus Mircea Sandu la Gsp TV.

Preşedintele FRF a precizat că singura posibilitate ca Lucescu să plece de la echipa naţională ar fi ca acesta să ceară rezilierea unilaterală a contractului: "Singura posibilitate ca Răzvan să nu fie antrenorul echipei naţionale este să propună rezilierea unilaterală a contractului, ceea ce nu cred că îl interesează".

Mihai Stoica îl acuză pe Mircea Sandu că s-a răzgândit

Managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a reacţionat la anunţul lui Mircea Sandu, acuzându-l pe preşedintele FRF că s-a răzgândit, după ce într-o discuţie avută în urmă cu câteva zile, cu patronul grupării ialomiţene, nu ar fi exclus posibilitatea ca Lucescu să ajungă şi la această echipă.

"Cred că nu era cazul să ne ajutaţi şi nici să ne încurcaţi. Poate la ora actuală aveam antrenor. Cred că nu aţi dat dovadă că ne respectaţi aşa cum spuneţi, când spuneţi una şi după câteva zile spuneţi alta. Îmi pare rău doar că aţi spus ceva şi după aia v-aţi răzgândit. Trebuia să spuneţi un nu hotărât", a spus Mihai Stoica, la Gsp TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici