Mircea Sandu: Situaţia de la Craiova se va rezolva doar dacă Piţurcă şi Mititelu se împacă

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, marţi, la Târgu Jiu, că situaţia de la gruparea craioveană este "deplorabilă" şi "stânjenitoare", precizând că unica soluţie de rezolvare a disputelor ar fi o împăcare între finanţatorul Adrian Mititelu şi tehnicianul Victor Piţurcă.

28 afișări
Imaginea articolului Mircea Sandu: Situaţia de la Craiova se va rezolva doar dacă Piţurcă şi Mititelu se împacă

Mircea Sandu: Situaţia de la Craiova se va rezolva doar dacă Piţurcă şi Mititelu se împacă (Imagine: Remus Badea/Arhiva Mediafax Foto)

"Situaţia de la Craiova e deplorabilă, e stânjenitor pentru fotbalul românesc şi pentru noi cei din fotbal, ne e puţin ruşine. Nu văd decât o cale de rezolvare care să liniştească apele la Craiova: să se împace cei doi şi să dea drumul la treabă fiecare pe domeniul lui de activitate. S-a ajuns aici din cauza orgoliilor, voi oltenii sunteţi foarte orgolioşi în general şi mulţi au un tupeu constructiv, dar unii distructiv. S-a ajuns aici pentru că nu s-au înţeles, dar sper să se aşeze la masa negocierilor şi să stabilească lucrurile foarte clar. Dar, nemaifiind bani e greu. De la bani pleacă totul, e clar că de la bani, datorii, lipsă de lichidităţi, neplata jucătorilor. Dacă nu poţi să îţi calci pe orgolii, în general iese război", a afirmat Sandu, prezent, marţi, la Târgu Jiu, la o întâlnire cu reprezentanţi ai Asociaţiilor Judeţene de Fotbal din zonă.

Mircea Sandu nu crede că Mititelu va ajunge la preşedintele Traian Băsescu să se plângă de problemele sale: "Preşedintele are mult prea multe treburi ca să fie capacitat la ce se întâmplă la Craiova. De ce? Că a zis Mititelu că ajunge la preşedinte? Îi place fotbalul preşedintelui Băsescu, dar are atâtea pe cap că nu cred că îl preocupă problema lui Mititelu".

Mititelu este în conflict cu Piţurcă, pe care l-a dat afară de la echipă, în urma unor neînţelegeri financiare. Patronul Universităţii i-a oferit, anul trecut, lui Piţurcă trei dezlegări în alb, drept garanţii că va asigura banii necesari la echipă. După ce au părăsit cantonamentul, cei doi fotbalişti au depus actele respective la LPF, solicitând să devină jucători liberi de contract.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici