Miriuţă: Laurenţiu Reghecampf a fost anchetat şi declarat nevinovat, eu zic că-i curat

Antrenorul echipei secunde a clubului Energie Cottbus, Vaslie Miriuţă, fost coleg de echipă cu Laurenţiu Reghecampf la formaţia germană, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că nu crede că tehnicianul stelist ar fi fost implicat în meciuri trucate.

243 afișări
Imaginea articolului Miriuţă: Laurenţiu Reghecampf a fost anchetat şi declarat nevinovat, eu zic că-i curat

Miriuţă: Laurenţiu a fost anchetat şi declarat nevinovat, eu zic că-i curat (Imagine: Razvan Lupica / MediafaxFoto)

"De unde să se facă vâlvă atunci? Nu a apărut nimic până acum. Nu cred să se fi făcut aşa ceva. Eu cât am jucat la Cottbus, 4 ani de zile, din 1998 până în 2002, nu am întâlnit aşa ceva. Dacă erau probleme în Germania nu îi lua pe toţi când s-au făcut arestările şi toate cele ce s-au întâmplat în anii ăia? Laurenţiu, după câte ştiu eu a fost anchetat şi a fost declarat nevinovat. Aşa ştiu eu. Păi nu-l luau dacă era vinovat? Nu ştiu ce probleme au fost, dacă a avut într-adevăr probleme cu naşul său. Nu am de unde să le ştiu pe astea. Ce treabă am eu cu astea? Eu cred sincer că nu a făcut nimic Laurenţiu. Eu zic că-i curat, dacă făcea ceva necurat, nu-l luau ăştia în Germania? Eram prieteni, jucam împreună, vă daţi seama. Dar nu numai cu el. Dar normal când vine un român la echipă îl ajuţi să se integreze, stai de vorbă cu el", a declarat Miriuţă.

Antrenorul echipei a doua a clubului german s-a arătat deranjat de faptul că numele său a apărut în acest scandal, mai ales că la meciul respectiv nu a făcut parte din lotul echipei Energie Cottbus: "Şi pentru mine e o surpriză, să apară numele meu la un meci din ăsta în care nici nu am jucat, pentru că m-am uitat şi eu pe internet după aia. Şi nu cred că s-a făcut aşa ceva. Păi Bayern Munchen dacă vrea să te bată o face şi cu 6-0 şi cu 7-0 sau 10-0. Eu personal am vorbit cu nea Cornel Dinu astăzi şi mi-a zis «Vasile, crede-mă, e o neînţelegere că a apărut numele tău în treba asta. Atunci la masă s-a vorbit despre românii de la Cottbus şi s-a vorbit de tine. Atât. Nu ai nicio treabă» Pe mine asta mă deranjează".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici