Mititelu: E o seară urâtă pentru noi, dar Pandurii a meritat victoria

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, luni seară, că Pandurii Târgu Jiu a meritat victoria obţinută cu scorul de 3-1, în etapa a VII-a a Ligii I.

16 afișări
Imaginea articolului Mititelu: E o seară urâtă pentru noi, dar Pandurii a meritat victoria

Mititelu: E o seară urâtă pentru noi, dar Pandurii a meritat victoria (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax Foto)

"E o seară urâtă pentru noi, asta este, în fotbal se întâmplă şi asemenea lucruri, să pierzi şi încă foarte urât dar asta este situaţia acum. Nu cred că i-a bulversat decizia cu neprogramarea, eu cred că cei de la Pandurii astăzi au fost mai buni decât noi. Îi felicit pentru victoria obţinută care este meritată. Noi nu trebuie decât să ne gândim la meciul cu Rapid de vineri seara, este un meci deosebit de important şi sper ca suporterii să treacă peste această înfrângere usturătoare şi să fie prezenţi vineri seara pentru a susţine echipa pentru câştigarea celor trei puncte", spus Mititelu.

Adrian Mititelu consideră că Universitatea Craiova a avut mai multe ocazii ca Pandurii. "Nouă ne-a lipsit golul azi, pentru că am avut 3-4 ocazii dar în ciuda scorului noi am avut şi posesie şi ocazii mai multe decât cei de la Pandurii. Ei au avut şi noroc să înscrie îi felicit pentru că au fost mai buni în seara asta. Noi mergem înainte şi sper să câştigăm meciul cu Rapid", a afirmat Mititelu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici