Moldovan: De la anul e nevoie de o stabilitate financiară, e foarte greu să mai continuăm ca acum

Antrenorul echipei Rapid, Viorel Moldovan, susţine că din 2014 este nevoie de o stabilitate financiară la club pentru a pregăti promovarea în Liga I, precizând că este foarte dificil pentru jucători şi restul angajaţilor să mai continue în condiţiile din prezent.

52 afișări
Imaginea articolului Moldovan: De la anul e nevoie de o stabilitate financiară, e foarte greu să mai continuăm ca acum

Viorel Moldovan (Imagine: Bogdan Iordache / Mediafax Foto)

"Fac plecăciuni în faţa acestor băieţi care au transpus în teren ce le-am comunicat eu. Suntem în grafic din punct de vedere sportiv, ocupăm primul loc în clasament şi jucătorii merită să fie recompensaţi. Aşteptăm, avem răbdare să vedem dacă promisiunile făcute de conducători se vor împlini. De la anul este însă nevoie fără îndoială de o stabilitate financiară pentru că este foarte, foarte greu să se mai continue aşa. Promisiuni sunt, aşteptăm însă să fie şi onorate. Eu ţin să le mulţumesc celor care m-au ajutat din punct de vedere financiar cu câte un bonus pentru jucători. Nu vreau să dau nume, dar o să vină şi acel moment", a spus Moldovan, care pe parcursul turului de campionat a acordat prime de victorie fotbaliştilor săi cu ajutorul prietenilor săi.

Ciprian Tănasă, fotbalist care s-a pregătit în vară cu lotul formaţiei giuleştene, este unul dintre jucătorii ce s-ar putea alătura în iarnă lotului echipei Rapid. "Mi-aş dori să ne întărim în pauza din iarnă pentru a pregăti deja terenul pentru Liga I. Sunt foarte multe nume de jucători vehiculate, printre acestea este şi cel al lui Ciprian Tănasă, dar rămâne de văzut ceva va fi", a menţionat tehnicianul rapidist.

Deşi FRF a amânat ultimele două etape ale Ligii a II-a din acest an, Viorel Moldovan a precizat că jucătorii săi nu vor intra în vacanţă după partida cu Unirea Tărlungeni de sâmbătă. "Chiar dacă s-au amânat cele două etape, băieţii vor rămâne în continuare la pregătire de luni încolo. Nu o să le dau drumul aşa de repede pentru că e o vacanţă prea mare, au timp o lună, e suficient. Avem ceva oferte pentru stagiile de pregătire, ceva din Antalya, ceva din Spania, o să vedem, în funcţie de buget vom alege", a explicat Moldovan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici