Moment de reculegere în memoria lui Costică Ştefănescu la toate meciurile din etapa a VI-a a Ligii I

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunţat, miercuri, pe site-ul oficial, că înaintea tuturor meciurilor din cadrul etapei a VI-a a Ligii I se va ţine un moment de reculegere în memoria fostului fotbalist Costică Ştefănescu.

133 afișări
Imaginea articolului Moment de reculegere în memoria lui Costică Ştefănescu la toate meciurile din etapa a VI-a a Ligii I

Costică Ştefănescu (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Înaintea partidelor din cadrul celei de-a VI-a etape a Ligii I la fotbal, ediţia 2013/2014, se va ţine un moment de reculegere în memoria fostului jucător de fotbal Costică Ştefănescu, decedat în mod tragic marţi. Dumnezeu să-l ierte!", scrie site-ul lpf.ro.

Costică Ştefănescu a încetat din viaţă, marţi seară, la vârsta de 62 de ani, după ce s-a aruncat de la etajul 5 al Spitalului Militar din Capitală. El suferea de o boală incurabilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici