Moment istoric în Premier League: Noua regulă care interzice o tradiţie importantă din lumea fotbalului

  • Jucătorii lui Liverpool şi Bournemouth nu şi-au dat mâna înainte de meciul de astăzi, din Premier League.
  • Oficialii Premier League au interzis strângerile de mână de teama coronavirusului.
  • Jurgen Klopp a găsit o metodă inedită pentru a saluta şoferul.
231 afișări
Imaginea articolului Moment istoric în Premier League: Noua regulă care interzice o tradiţie importantă din lumea fotbalului

Moment istoric în Premier League: Noua regulă care interzice o tradiţie importantă din lumea fotbalului

Tradiţionala strângere de mână înainte de meci nu mai are loc în Premier League din acest weekend. În primul meci al etapei, dintre Liverpool şi Bournemouth, jucătorii au trecut unul pe lângă celălalt fără a da mâna.

Regula a fost introdusă de oficialii Premier League înaintea acestei runde, de teama coronavirusului.

Virusul se poate transmite prin strângeri de mână, astfel că forul britanic a decis să renunţe la acest gest pe o perioadă nedeterminată.

Jurgen Klopp a găsit o metodă inedită pentru a se saluta cu şoferul autobuzului, care l-a adus la stadion. Managerul campioanei Europei l-a salutat pe acesta folosindu-şi cotul.

Până în prezent, meciurile din campionatul englez s-au disputat normal, fără amânări sau stadioane goale, însă strângerile de mână de la începutul jocurilor au fost interzise.

Măsura a fost luată şi de alte echipe din Premier League, în timpul antrenamentelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici