Monica Niculescu a fost eliminată la simplu şi la dublu, în primul tur, la Shenzhen

Jucătoarea de tenis Monica Niculescu, locul 46 WTA şi cap de serie numărul 7, a fost eliminată, luni, în primul tur la Shenzhen (China), turneu dotat cu premii de 500.000 de dolari, informează wtatennis.com.

274 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu a fost eliminată la simplu şi la dublu, în primul tur, la Shenzhen

Monica Niculescu a fost eliminată în primul tur la Shenzhen (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Niculescu a fost învinsă cu scorul de 6-1, 7-5, într-o oră şi 29 de minute, de sportiva slovenă Polona Hercog, numărul 94 mondial.

Monica Niculescu a obţinut pentru participarea în primul tur 3.199 de dolari şi un punct WTA.

Monica Niculescu, eliminată şi la dublu la Shenzhen

Perechea Monica Niculescu/Zarina Dias (România/Kazahstan) a fost eliminată, marţi, în primul tur al probei de dublu din cadrul turneului de la Shenzhen (China), dotat cu premii de 500.000 de dolari.

Niculescu şi Dias au fost învinse, scor 4-6, 6-3, 10-5, de cuplul Liudmila Kichenok/Nadia Kichenok (Ucraina), după o oră şi 21 de minute de joc.

Niculescu era deţinătoarea titlului la dublu la Shenzhen, după ce s-a impus anul trecut în pereche cu sportiva cehă Klara Zakopalova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici