Morten Olsen va părăsi naţionala Danemarcei la finalul Euro-2016

Selecţionerul naţionalei Danemarcei, Morten Olsen, a anunţat, marţi, că va părăsi această funcţie la finalul Campionatului European din 2016, indiferent de performanţele de la turneul final, informează site-ul oficial al UEFA.

60 afișări
Imaginea articolului Morten Olsen va părăsi naţionala Danemarcei la finalul Euro-2016

Morten Olsen (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

"După 19 ani ca jucător şi 16 ca selecţioner este o decizie emoţionantă şi greu de luat. Mă simt bine în această funcţie, dar am două motive pentru care fac acum acest anunţ. Nu vreau să aud zvonuri destabilizatoare care să spună că rămân sau nu şi vreau ca şefii federaţiei să aibă timp pentru a găsi un înlocuitor", a spus Olsen.

Morten Olsen, în vârstă de 65 de ani, a fost numit în funcţia de selecţioner al Danemarcei în 2000, înlocuindu-l pe Bo Johanssen. El a condus reprezentativa daneză la patru turnee finale, Cupele Mondiale din 2002 şi 2010 şi Campionatele Europene din 2004 şi 2012

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici