Muguruza o poate detrona pe Halep înainte de Australian Open: "Noi planuri... Vom merge la turneul de la Sydney"

Jucătoarea spaniolă Garbine Muguruza, numărul doi mondial, a acceptat wild card-ul oferit de organizatorii turneului Premier de la Sydney (Australia) şi va lua parte la această competiţie care se va desfăşura între 7 şi 13 ianuarie.

5299 afișări
Imaginea articolului Muguruza o poate detrona pe Halep înainte de Australian Open: "Noi planuri... Vom merge la turneul de la Sydney"

Garbine Muguruza va participa la turneul de la Sydney şi poate deveni lider înainte de Australian Open

"Noi planuri... Vom merge la turneul de la Sydney", a notat fostul lider mondial, într-o postare pe pagina sa de Twitter.

Dacă va cuceri titlul la Sydney, Muguruza o va întrece pe Simona Halep şi va deveni lider mondial înainte de startul turneului de Grand Slam de la Australian Open. În clasamentul la zi, Muguruza ocupă locul 3 WTA, cu 6.005 puncte, dar dacă va câştiga turneul de la Sydney va primi încă 470 şi va ajunge la 6.475, cu 50 de puncte peste Halep.

Prin calificarea în semifinalele turneului de la Shenzhen, românca a acumulat 6.255 de puncte, iar în cazul în care va câştiga titlul în China va ajunge la 6.425 de puncte. Aceasta va fi ultima sa competiţie înainte de Australian Open.

Simona Halep va rămâne, însă, principala favorită pentru primul turneu de Grand Slam al anului, indiferent de rezultatul obţinut de Muguruza la Sydney. Tragerea la sorţi a tabloului pentru Australian Open va avea loc pe 11 ianuarie, cu două zile înainte de încheierea competiţiei de la Sydney.

"Am mai jucat o singura dată la Sydney până acum şi mi-au plăcut foarte mult condiţiile de acolo, dar şi oraşul. Acest wild card este o oportunitate importantă pentru mine să mai joc câteva meciuri înainte de primul Grand Slam al anului. Tabloul de la Sydney este, însă, dificil şi nu vor exista meciuri uşoare", a adăugat Muguruza, care a mai evoluat la această competiţie în 2015.

Turneul de la Australian Open este programat în perioada 15-28 ianuarie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici