Mulţescu: Bălgrădean este afectat, nu va face deplasarea la Timişoara

Antrenorul echipei Dinamo, Gheorghe Mulţescu, a declarat, joi, că portarul Cristian Bălgrădean, care a ratat un transfer în Belgia la Standard Liege, este afectat de eşuarea negocierilor şi nu va face deplasarea pentru partida cu ACS Poli Timişoara, din prima etapă a Ligii I.

116 afișări
Imaginea articolului Mulţescu: Bălgrădean este afectat, nu va face deplasarea la Timişoara

Cristian Bălgrădean (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Bălgrădean s-a arătat puternic, a spus că este un eveniment peste care a trecut repede, doar că aseară se simţea afectat, se simţea în mişcările lui. E şi el un om şi nu avea cum să nu fie influenţat. Astfel, situaţia lui pentru mâine e incertă şi nu cred că vom risca. Nu e pregătit, a lipsit vreo două antrenamente şi acest eveniment nefericit l-a afectat într-un mod negativ. Vreau să-l protejez şi cred că nu va merge la Timişoara. E mai bine pentru el, iar Naumovski are trei antrenamente în plus. Nu ne permitem să pierdem un portar cum este Bălgrădean şi va trebui să rămână să facă antrenamente aici", a spus Mulţescu.

Transferul portarului echipei Dinamo, Cristian Bălgrădean, la formaţia Standard Liege a căzut pentru moment, deoarece gruparea belgiană dorea doar un împrumut al jucătorului.

Gheorghe Mulţescu este de părere că startul sezonului este foarte important pentru echipa sa, deoarece un început bun i-ar face pe jucători să intre mai repede în ritmul competiţiei. "Dinamo e pregătită, iar jucătorii care sunt pregătiţi, vor intra pe teren. E foarte important startul, pentru că nu avem ritmul campionatului şi trebuie să-l prindem cât mai repede. Avem un grup bun care încearcă să se contureze, dar mai sunt multe lucruri de sincronizat. Acest grup îmi dă speranţe că se va exprima bine în teren", a completat Mulţescu.

El a menţionat că nu ştie prea multe detalii despre adversarul de vineri, ACS Poli Timişoara. "Nu ştiu prea multe despre actuala Poli. Ştiu componenţa lotului, dar e o necunoscută pentru noi, dar ne interesează să ne impunem jocul, deci ei trebuie să fie preocupaţi de noi", a explicat Mulţescu, care a precizat că fundaşul camerunez Fai va reveni în România în cursul acestei zile, după ce a avut probleme cu actele.

Deşi campionatul va începe vineri, Mulţescu a precizat că îşi mai doreşte nişte transferuri la echipă. "Şi Real Madrid, oricât e de puternică, tot mai vrea să ia jucători şi mai buni, aşa şi noi, ne mai trebuie. Vrem să avem concurenţă şi să acoperim valoric lotul", a adăugat Mulţescu.

Gheorghe Mulţescu a subliniat că a mai avut o perioadă dificilă ca aceasta la Dinamo, la începutul anului 1990, când echipa a fost aproape de desfiinţare, însă a avut rezultate în ciuda tuturor problemelor. "Am mai fost într-o situaţie dificilă la Dinamo. În 1990, după ce au plecat vreo opt titulari şi vreo trei-patru rezerve, am preluat echipa, când toată lumea dorea să o desfiinţeze şi aruncau cu pietre în club. Nu aveam contracte, salarii şi am rezistat şase luni de zile fiind la egalitate de puncte cu Universitatea Craiova. Atunci eram tânăr, entuziast şi am adus un grup tânăr de jucători, Selymeş, Miriuţă, Costel Pană, Fulga. A fost cea mai grea perioadă, dar şi cea mai frumoasă şi spiritul lui Dinamo rămăsese încă viu", a mai spus Mulţescu.

El a declarat că nu este interesat de mijlocaşul Adrian Cristea, care şi-a reziliat contractul cu Petrolul Ploieşti, deoarece îl are pe Cosmin Matei. "Nu mă interesază Adrian Costea, pentru că vreau să-l montez pe Matei. E prea proaspătă vestea cu Costea", a concluzionat Mulţescu.

Dinamo va debuta în noul sezon al Ligii I, vineri, în deplasare, de la ora 20.45, contra echipei ACS Poli Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici