Munteanu: Nu suferim de un complex al meciurilor de pe teren propriu

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, miercuri, că meciul în compania grupării FC Braşov, de pe teren propriu, contând pentru etapa a IX-a, poate demonstra că elevii săi nu suferă de un complex al meciurilor în calitate de gazde.

63 afișări
Imaginea articolului Munteanu: Nu suferim de un complex al meciurilor de pe teren propriu

Munteanu: Nu suferim de un complex al meciurilor de pe teren propriu (Imagine: George Filip/MediafaxFoto)

"Trebuie să câştigăm, chiar dacă vom întâlni o echipă foarte valoroasă, care a început foarte bine acest campionat. Totul stă în puterea noastră şi am încredere că, ajutaţi de public, putem arăta tuturor că nu suferim neapărat de un complex al meciurilor jucate pe teren propriu. Jocul nostru de la Târgu Jiu îmi dă mari speranţe într-un rezultat bun, vineri, împotriva Braşovului", a spus Dorinel Munteanu.

Oţelul Galaţi nu a câştigat niciun meci pe teren propriu în sezonul 2009/2010 după patru partide disputate, reuşind un singur egal.

Oţelul Galaţi întâlneşte, vineri de la ora 16.00, pe teren propriu, formaţia FC Braşov, într-un meci contând pentru etapa a IX-a a Ligii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici