Mutu este inapt pentru meciurile cu Franţa şi Austria

Adrian Mutu este inapt pentru meciurile pe care reprezentativa României le va disputa în compania naţionalelor Franţei şi Austriei, în preliminariile CM, a anunţat, miercuri, FRF, pe site-ul oficial, menţionând că în locul atacantului Fiorentinei a fost convocat Gigel Bucur, de la FC Timişoara.

11 afișări
Imaginea articolului Mutu este inapt pentru meciurile cu Franţa şi Austria

Mutu este inapt pentru meciurile cu Franţa şi Austria (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit site-ului FRF, "consultul medical efectuat în cursul după-amiezii zilei de azi, 2 septembrie, de medicul naţionalei României, Pompiliu Popescu, a relevat faptul că microleziunea de care Adrian Mutu suferă la coapsa dreaptă nu s-a ameliorat, fapt care-l face inapt pentru jocurile cu Franţa (5 septembrie, Stade de France din Saint-Denis) şi Austria (9 septembrie, stadionul Steaua din Bucureşti), din cadrul preliminariilor Cupei Mondiale FIFA 2010, zona Europa, grupa a 7-a".

"Mutu a participat la antrenamentul efectuat de echipa naţională azi dimineaţă, la Mogoşoaia, dar, în ciuda tuturor eforturilor depuse de jucător şi de staff-ul medical al reprezentativei noastre, el nu a putut fi recuperat, ieşind, din păcate, din calculele selecţionerului Răzvan Lucescu pentru cele două partide amintite. În atare condiţii, a fost convocat în regim de urgenţă atacantul echipei FC Timişoara, Gheorghe Bucur, acesta urmând să sosească la Mogoşoaia în cursul serii zilei de azi", se arată pe site-ul Federaţiei Române de Fotbal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici