Mutu: Serbia a fost mai bună ca noi la fazele fixe

Atacantul echipei naţionale a României, Adrian Mutu, a declarat că meciul pierdut, sâmbătă, în faţa reprezentativei Serbiei, scor 2-3, în preliminariile CM-2010, s-a datorat superiorităţii adversarilor în fazele fixe, transmite corespondentul MEDIAFAX.

6 afișări

"Ne-a bătut Serbia, nu ne-am bătut singuri. Au fost mai buni ca noi la fazele fixe, nu am putut să-i oprim. Sunt jucători înalţi şi puternici, trebuia să fim mai atenţi la acest capitol. Suntem dezamăgiţi. Devine din ce în ce mai greu, sper să caştigăm în Austria şi nu renunţăm cât timp mai avem şanse matematice. Trebuie să învingem acolo ca să ne revanşăm faţă de acest public minunat. Nu am renunţat, am încercat să întoarcem meciul, am jucat cu ardoare şi determinare. Păcat, am jucat bine toată repriza a doua. Rădoi si Tamaş au jucat bine, au avut de luptat cu Zigici", a precizat Mutu.

Mutu a precizat că "tricolorii" merită totuşi felicitată pentru determinare: "Contra merită felicitat, s-a văzut determinarea lui şi cu mâna fisurată. Am încercat să ne autodepăşim în repriza a doua. Dorel Stoica nu avea ce să facă, nu ar trebui să căutăm ţapi ispăşitori. Mitul Constanţa nu era o superstiţie, ci era vorba că suntem apreciaţi aici, publicul ne susţine, în general în provincie. Capul sus şi mergem înainte. Domnul Piţurcă ne-a motivat, are datoria să o facă până la sfârşit. Trebuie sa învăţăm din această înfrângere".

Atacantul român a recunoscut că în urma acestui rezultat, selecţionata României mai are şanse mici pentru calificare la turneul final al CM-2010. "Va fi extrem de greu să ne calificăm, avem şanse puţine. Totuşi, n-ar strica să fim optimişti", a completat Mutu.

Reprezentativa României a pierdut, sâmbătă seară, cu scorul de 2-3 (0-2), meciul susţinut, pe teren propriu, în compania selecţionate similare a Serbiei, în preliminariile Cupei Mondiale din 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici