N'Doye: Am jucat cu Barcelona de România, tiki-taka, tiki-taka şi a fost 2-1 pentru noi

Mijlocaşul senegalez Ousmane N'Doye a declarat, duminică seară, după victoria cu Steaua, scor 2-1, în Liga I, că dinamoviştii joacă pentru a câştiga meciuri nu pentru a învinge echipa stelistă, "Barcelona de România".

103 afișări
Imaginea articolului N'Doye: Am jucat cu Barcelona de România, tiki-taka, tiki-taka şi a fost 2-1 pentru noi

N'Doye: Am jucat cu Barcelona de România, tiki-taka, tiki-taka şi a fost 2-1 pentru noi (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Este Revelion, pentru că nimeni nu vrea să rateze un asemenea meci. Stadionul a fost plin. I-am spus prietenului meu Kone că batem cu 2-1. Clar. Nu am pariat, pentru că eu nu joc la pariuri, deoarece am bani. După această victorie stadionul va fi plin meci de meci. Nu cred că Borcea este bolnav, este foarte sănătos. Am jucat cu Steaua? Eu cred că am jucat cu Barcelona de România. Steaua a jucat foarte bine. Tiki-taka, tiki-taka. Şi s-a terminat 2-1. Noi jucăm să câştigăm meciuri, nu pentru a bate Barcelona de România. Suporterii Stelei mă vor respecta, pentru că eu îi respect foarte mult. Sunt unii dintre cei mai buni din România. Bafta multă Stelei în continuare şi sunt sigur că suporterii lor vor fi alături de echipă şi de acum încolo", a afirmat N'Doye.

Formaţia Dinamo Bucureşti a câştigat, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-1), derbiul cu numărul 123 susţinut în compania eternei rivale, Steaua Bucureşti, în etapa a XI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici