Nadal vrea să îşi încheie cariera cu mai multe titluri de Grand Slam decât rivalii săi. „Nu cred că 21 este suficient”

Campionul de la Australian Open, Rafa Nadal, a declarat că i-ar plăcea să îşi încheie cariera cu mai multe titluri de Grand Slam decât rivalii Roger Federer şi Novak Djokovic, dar crede că va trebui să obţină mai mult de 21 pentru a reuşi acest lucru.

272 afișări
Imaginea articolului Nadal vrea să îşi încheie cariera cu mai multe titluri de Grand Slam decât rivalii săi. „Nu cred că 21 este suficient”

Nadal vrea să îşi încheie cariera cu mai multe titluri de Grand Slam decât rivalii săi. „Nu cred că 21 este suficient”

Nadal l-a învins pe rusul Daniil Medvedev în finala de la Melbourne Park, duminică, distanţându-se cu un trofeu în faţa lui Federer şi Djokovic prin obţinerea celui de al 21-lea titlu major, un record în tenisul masculin.

„Nu am nicio idee despre numărul de Grand Slam-uri pe care le voi avea", a declarat miercuri Nadal reporterilor, la academia sa din Mallorca, citat de Reuters.

„Vreau să fiu cel care are cele mai multe turnee majore dintre noi trei, mi-ar plăcea asta, dar nu sunt obsedat, absolut deloc. Orice vine este binevenit şi nu cred că 21 este suficient, ca să fiu sincer. Dar nu se ştie niciodată ce se va întâmpla în viitor".

Djokovic, numărul unu mondial, nu a participat la Australian Open după ce a fost expulzat din ţară din cauza statutului său de vaccinare COVID-19, în timp ce Federer nu a participat din cauza celei de a treia operaţii la genunchi, suferite anul trecut.

Nadal, care a ratat o mare parte din sezonul trecut, din cauza unei accidentări la picior, a adăugat că încă îl doare când joacă, dar că jocul său este la un nivel mai ridicat acum.

„Acest lucru (victoria) mi-a dat un impuls uriaş de încredere pentru a merge mai departe", a spus spaniolul. „Am reuşit să mă bucur din nou de cel mai înalt nivel al sportului, ceva ce era foarte greu de imaginat în urmă cu câteva săptămâni".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici