Narcis Răducan: Am convingerea că acţionarul FC Oţelul nu poate fi mânat decât de cele mai bune intenţii

Director general Narcis Răducan îşi exprimă într-un comunicat "convingerea că acţionarul majoritar al FC Oţelul Galaţi nu poate fi mânat decât de cele mai bune intenţii" şi le transmite suporterilor că situaţia clubului este stabilă.

369 afișări
Imaginea articolului Narcis Răducan: Am convingerea că acţionarul FC Oţelul nu poate fi mânat decât de cele mai bune intenţii

Narcis Răducan: Am convingerea că acţionarul FC Oţelul nu poate fi mânat decât de cele mai bune inţentii (Imagine: Razvan Lupica - MediafaxFoto)

"Referitor la subiectul vehiculat ultimele zile în presă, doresc să le transmit suporterilor şi partenerilor FC Oţelul Galaţi că situaţia clubului este sub control, deci stabilă. De asemenea, îmi exprim convingerea că acţionarul majoritar al FC Oţelul Galaţi nu poate fi mânat decât de cele mai bune intenţii, aceasta fiind şi linia exprimată în mod public, prin intermediul unui comunicat de presă, încă de la preluarea clubului. Proiectul Campioanei şi Supercampioanei României, ediţia 2011, este de a reuşi noi performanţe, target îmbrăţişat de acţionariatul clubului nostru. Activitatea FC Oţelul Galaţi se va derula fără probleme, primul eveniment al anului 2013 fiind reunirea lotului de seniori, moment prevăzut pentru 10 ianuarie", se precizeaza într-un comunicat pe site-ul otelul-galati.ro, semnat de Răducan.

Confoem Sport.ro, care citează Pro TV, fosta campioană are in conturi peste 10 milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici