Narcis Răducan: Mircea Rednic a refuzat Pandurii. Vom aduce un antrenor străin, cu performanţe

Narcis Răducan, preşedintele echipei Pandurii Târgu Jiu, a declarat că antrenorul Mircea Rednic a refuzat oferta propusă de formaţia gorjeană, care va aduce la începutul săptămânii viitoare un tehnician străin cu un CV foarte impresionant.

309 afișări
Imaginea articolului Narcis Răducan: Mircea Rednic a refuzat Pandurii. Vom aduce un antrenor străin, cu performanţe

Narcis Răducan: Mircea Rednic a refuzat Pandurii. Vom aduce un antrenor străin, cu performanţe

"Rednic ne-a mulţumit pentru ofertă, dar are alte planuri acum. Avem pe listă patru - cinci antrenori foarte interesanţi, cu performanţe în campionate din Europa. Cu doi dintre ei mă întâlnesc zilele următoare. La începutul săptămânii viitoare vreau să avem noul antrenor instalat pentru că intrăm în criză de timp, iar echipa are nevoie de un antrenor stabil. Sunt antrenori care au luat Cupe în Olanda, campionate în Croaţia, Serbia, Italia, nu e simplu să îi conving. Cel mai probabil va fi vorba de un antrenor străin, însă nu vom ezita nici dacă va apărea ceva interesant, din România. Avem nevoie de un antrenor străin, cu performanţe, personalitate, pentru că este un moment delicat al clubului. E un avantaj pentru noi că jucăm în Europa League şi pentru antrenori este acest miraj, de a fi în vizorul lumii fotbalistice", a declarat pentru Digi Sport preşedintele executiv al Pandurilor, Narcis Răducan.

Totodată, acesta speră la o prezenţă în play-off şi în sezonul următor, după ce, în acest an, Pandurii Târgu Jiu au terminat campionatul pe locul 3, iar Ioan Hora a fost golgheterul Ligii I.

"Au plecat mulţi jucători, avem un efectiv foarte subţire şi le-am dat şansa şi câtorva de la juniori să vină cu noi în cantonamentul din Slovenia. Aproape zece oameni de la echipa a doua au făcut deplasarea. Sper să fim inspiraţi şi să liniştim jucătorii. Voiculeţ şi Buleică au revenit la noi. Săptămâna viitoare vrem să completăm şi lotul. Există acorduri verbale de a veni ale unor jucători, însă am zis să iau decizia împreună cu noul antrenor. Obiectivul este să fim cât mai aproape de ce s-a întâmplat anul trecut. Vrem să calificăm în play-off, mai ales că vom avea şi un stadion nou din ianuarie", a mai spus Narcis Răducan.

Pandurii Târgu Jiu se află într-un stagiu de pregătire în Slovenia, care se va termina pe data de 9 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici