Narcis Răducan: Vom fi de acord ca şi alte echipe să joace la Severin dacă va fi cazul

Preşedintele grupării Pandurii Târgu Jiu, Narcis Răducan, a declarat, marţi, la Casa Fotbalului, că va fi de acord ca şi alte echipe să joace pe stadionul din Dorbeta Turnu Severin, dacă se va solicita acest lucru, în lipsa avizelor de securitate în caz de incendiu pentru alte arene din Liga I.

167 afișări
Imaginea articolului Narcis Răducan: Vom fi de acord ca şi alte echipe să joace la Severin dacă va fi cazul

Narcis Răducan: Vom fi de acord ca şi alte echipe să joace la Severin dacă va fi cazul (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax Foto)

"La Severin avem autorizaţie. Noi organizăm o finală de Liga Europa şi după o perioadă aflăm că eram cu toţii în pericol, cei care eram în tribună. M-aş bucura dacă am fi mai echilibraţi. Noi suntem învăţaţi să împărţim cu fraţii noştri, dacă va fi cazul, aşa cum s-a întâmplat cu Steaua, care trebuia să găsească un teren în câteva ore, vom răspunde afirmativ. Aşa e frumos să ne ajutăm. Şi nu e vorba doar de Steaua, ca să nu se interpreteze. Sigur că e un disconfort, dar trebuie să fim altruişti şi pentru o perioadă scurtă trebuie să ne ajutăm", a spus Narcis Răducan.

Managerul general al CSU Craiova, Felix Grigore, a catalogat situaţia Arenei Naţionale, care nu are aviz de securitate, drept o nebunie. "E o nebunie, numai în România se putea întâmpla să nu se poată juca pe acest frumos stadion, dar trebuie să înţelegem toţi că legea e lege şi trebuie să ne conformăm. Am înţeles însă că se va juca totuşi pe acest stadion, că se vor lua avizele în această săptămână. Bineînţeles că vom avea o atenţie sporită în ceea ce priveşte stadionul nou de la Craiova. Vom avea toate avizele. E normal pentru siguranţa spectatorilor", a afirmat Grigore.

Meciul Steaua - FC Botoşani, contând pentru etapa a XVII-a a Ligii I, s-a jucat la Cluj-Napoca, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, Arena Naţională neavând autorizaţie de securitate în caz de incendiu.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, luni, că Primăria Capitalei ar putea primi în această săptămână de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă autorizaţia de funcţionare pentru Arena Naţională.

Preşedinţi şi reprezentanţi ai cluburilor de fotbal din primele două divizii din România, au fost prezenţi, luni şi marţi, la cursuri de managementul fotbalului susţinute de UEFA, la care participă şi conducătorul federaţiei olandeze, Michael van Praag, fost candidat la şefia FIFA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici