Naţionala de baschet pleacă în Polonia pentru ultimele meciuri ale calificărilor la FIBA EuroBasket

  • Naţionala de baschet masculin a României pleacă luni în Polonia, în Gliwice, oraş care va gazdui meciurile ultimei ferestre din Grupa A a FIBA EuroBasket 2022 Qualifiers.
91 afișări
Imaginea articolului Naţionala de baschet pleacă în Polonia pentru ultimele meciuri ale calificărilor la FIBA EuroBasket

Naţionala de baschet pleacă în Polonia pentru ultimele meciuri ale calificărilor la FIBA EuroBasket

Potrivit Federaţiei Române de baschet (FRB), România va juca în 19 februarie cu Israel şi în 21 februarie cu Polonia.

Selecţionerul Tudor Costescu şi secundul Nenad Markovic vor miza la Gliwice pe următorii sportivi: Bogdan Nicolescu– CSM CSU Oradea, Alexandru Olah– SCM Timişoara, Dragoş Diculescu– SCM U Craiova, Tudor Gheroghe– FC Argeş Piteşti, Rareş Uţă– FC Argeş Piteşti, Marcu Badiu– CSO Voluntari, Bogdan Popa– FC Argeş Piteşti, Tudor Gârbea– CSO Voluntari, Ionuţ Berceanu– Dinamo Bucureşti, Tudor Fometescu– CSM CSU Oradea, Mirel Dragoste– SCM Timişoara, Mihai Măciucă– FC Argeş Piteşti.

„Kristopher Richard a căştigat aseară Cupa Poloniei cu echipa sa de club, Enea Zastal Zielona Gora, şi este aşteptat să facă joncţiunea cu lotul tricolor direct la Katovice, localitate în care cele patru delegaţii naţionale vor fi cazate în perioada 15-21 februarie”, a transmis FRB.

Întreaga delegaţie care se deplasează în Polonia a trecut toate testările RT-PCR, toţi sportivii şi membrii staff-ului tehnic având rezultate negative.

Iată clasamentul Grupei A înaintea ultimelor meciuri:

1. Israel – 8 puncte (4 victorii)
2. Polonia – 6 puncte
3. Spania – 6 puncte
4. România – 4 puncte.

FRB precizează că Israel si Polonia sunt deja calificate (acced la turneul final primele 3 locuri din grupe, în vreme ce echipa de pe locul 4 intră din august în turul secund al calificărilor pentru World Cup).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici