Neagu şi Vizitiu au semnat cu Oltchim Râmnicu Vâlcea

Jucătoarele Cristina Neagu şi Patricia Vizitiu au semnat, sâmbătă, contracte pe o perioadă de doi ani şi jumătate cu clubul Oltchim Râmnicu Vâlcea, a declarat vicepreşedintele grupării, Andrei Luca.

115 afișări
Imaginea articolului Neagu şi Vizitiu au semnat cu Oltchim Râmnicu Vâlcea

Handbalistele Cristina Neagu şi Patricia Vizitiu

"Neagu şi Vizitiu au semnat cu Oltchim Râmnicu Vâlcea până în 2011. A fost o negociere normală, nu au avut pretenţii exagerate. Ne bucurăm că prin aceste contracte reuşim să întinerim echipa", a declarat Andrei Luca pentru TVR.

Cristina Neagu şi Patricia Vizitiu au devenit jucătoare libere de contract în 24 februarie, după ce au câştigat memoriul depus la Federaţia Română de Handbal pentru neplata drepturilor financiare din luna mai 2008.

Citește și:

Handbalistele Cristina Neagu şi Patricia Vizitiu, libere de contract

Preşedintele CS Oltchim: Vom discuta astăzi cu Neagu şi Vizitiu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici