Negoiţă: În doi-trei ani vom putea să ne luptăm la titlu cu şanse reale

Acţionarul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, apreciază drept corect locul patru în clasamentul Ligii I ca obiectiv în actualul sezon pentru echipa pregătită de Flavius Stoican, considerând că abia peste doi-trei ani formaţia sa se poate lupta cu şanse reale la titlul de campioană.

73 afișări
Imaginea articolului Negoiţă: În doi-trei ani vom putea să ne luptăm la titlu cu şanse reale

Ionuţ Negoiţă (Imagine: Răzvan Lupica / Mediafax Foto)

"Dinamo este încă într-o situaţie complicată, va dura mult până voi reuşi să o scot la lumină. Arată într-un fel de necrezut. E foarte mult de lucru şi pe partea de societate, dar şi la echipă. Am avut victorii, ne bucurăm pentru asta, dar să avem pretenţii de titlu ar fi cam mult. Unde suntem acum e o poziţie corectă (n.r. - locul 5). Locul patru pentru final de sezon e un obiectiv corect. Dar ne trebuie doi-trei ani să ne luptăm la titlu cu şanse reale", a declarat Negoiţă la Sport.ro.

Oficialul dinamovist a nominalizat favorita sa în lupta pentru titlul de campioană din acest sezon: "Eu ţin cu Astra. Am şi o raţiune. Dintre cluburile care se bat anul acesta la titlu sunt câteva care sunt ajutate financiar de stat, ceea ce nu este fair-play, şi altele care sunt avantajate din alte puncte de vedere. La Astra se munceşte de mai mulţi ani la acest proiect, sunt bani privaţi sută la sută şi merită să câştige titlul anul acesta".

Ionuţ Negoiţă consideră că în cazul unei negocieri directe a vânzării drepturilor de televizare a meciurilor din Liga I, Steaua şi Dinamo ar fi avantajate datorită audienţelor mari. "Nu s-a pus problema ca Dinamo să solicite negocierea directă a drepturilor de televizare a meciurilor. Nu ne-am gândit şi nici nu ştiu dacă se poate. Într-adevăr, poate Steaua şi Dinamo ar fi avantajate de negocierea directă. Sunt echipe cu mulţi suporteri şi audienţele sunt mult mai mari decât în cazul altor echipe", a spus acţionarul dinamovist.

Referitor la intenţia CS Dinamo de a crea o şcoală de fotbal pentru copii, Negoiţă consideră că este binevenită: "Poate oricine să facă o şcoală de fotbal pentru copii. Nu am nicio problemă, noi avem şcoala noastră, vrem să o dezvoltăm. Cu cât mai multe şcoli de fotbal, cu atât mai multe şanse pentru copiii talentaţi".

Dinamo ocupă la finalul acestui an, după 19 etape, locul cinci în clasamentul Ligii I, în ultimele cinci partide obţinând patru victorii şi un rezultat de egalitate. Lider este Astra Giurgiu, cu 41 de puncte, în 17 meciuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici