Negoiţă: Răzvan Lucescu ar fi o soluţie foarte bună, din păcate e prins încă un an

Acţionarul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat, joi, că antrenorul Răzvan Lucescu ar fi fost o soluţie foarte bună pentru a-l înlocui pe Cornal Ţălnar la conducerea tehnică a echipei, dar din păcate mai are un an de contract cu gruparea El Jaish, din Qatar.

117 afișări
Imaginea articolului Negoiţă: Răzvan Lucescu ar fi o soluţie foarte bună, din păcate e prins încă un an

Răzvan Lucescu (Imagine: Zoltan Racz/Mediafax Foto)

"Căutăm antrenorul potrivit pentru această perioadă de reconstrucţie. Răzvan Lucescu ar fi o soluţie foarte bună. Din păcate, este prins încă un an de contract. Vom vedea după aceea. Antrenorul potrivit pentru Dinamo este o persoană dornică de performanţă, un dinamovist. De preferat un dinamovist tânăr, fost fotbalist, care să dorească să arate ce poate. Sunt mai multe variante, o vom alege pe cea mai bună pentru acestă perioadă de reconstrucţie", a declarat Negoiţă.

Acţionarul, prezent la gala organizată cu ocazia sărbătoririi a 65 de ani de existenţă a CS Dinamo, a precizat că are parte de multe "frâne" în ceea ce priveşte susţinea grupării "alb-roşii": "Mă simt mic când văd legende atât de importante. Mă bucur că pot ajuta ca sportul să continue, să aibă viitor. Trecutul lui Dinamo este strălucit, e unul dintre cele mai importante cluburi din România. Asta nu poate decât să-mi dea energie, să merg mai departe, pentru că este o luptă extrem de grea. Nu am de luptat doar cu problemele inerente. Din păcate am şi multe frâne, care mi se pun de câtre nişte oameni bine intenţionaţi. E un moment greu pentru Dinamo, l-am luat într-un moment greu. Pentru mine este un risc extrem de mare, dar sunt convins că merită", a menţionat el.

Negoiţă spune despre unii jucători dinamovişti că au "fiţe" şi îi avertizează pe aceştia că există mulţi alţi fotbalişti care doresc să le ia locul. "Istoria ne obligă să facem performanţă. Asta a fost şi ceea ce le-am spus fotbaliştilor, că eu fac eforturi să le fie bine. Asta este competiţia în capitalism, este elementul de bază. Faptul că sunt foarte mulţi fotbalişti care îşi doresc să evolueze la Dinamo este foarte bine. Înseamnă că e concurenţă. Eu le-am spus «bă băieţi, dacă voi nu vreţi, lăsaţi că vin alţii, care e problema?» Astea sunt fiţele unora. Dar sunt alţii care se ocupă să dezvolte aceste lucruri, pentru că ei aveau impresia că eu o să renunţ, atât financiar cât şi psihic. Se îndoiesc amarnic. Mă subestimează", le-a transmis acţionarul.

Referitor la posibilitatea ca administratorul delegat al clubului, Cornel Dinu, să fie înlăturat, Negoiţă a spus doar că va aduce alături de el şi alte nume cu rezonanţă care au evoluat la Dinamo. "Eu am tot respectul pentru legendele lui Dinamo, încercăm să aducem şi alte legende. Vi se pare normal ca Dinamo să aibă în vedere doar o legendă? E normal ca alte zeci de legende să nu fie băgate în seamă? Voi aduce mai multe legende. Unora dintre ei le-a expirat contractul sau nu fac parte din noul proiect. Dar nu e prima dată când se vine sau se pleacă de la Dinamo", a precizat Negoiţă.

CS Dinamo a sărbătorit, joi, 65 de ani de la înfiinţarea clubului şi a inaugurat Sala Polivalentă din cadrul Complexului Sportiv din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Ionuţ Negoiţă a fost premiat de conducerea CS Dinamo pentru curajul de a investi la clubul de fotbal într-o perioadă dificilă. De asemenea, în cadrul galei a fost premiat şi fostul acţionar Nicolae Badea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici