Anghelache: Până săptămâna viitoare Dinamo va avea antrenor

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Constantin Anghelache, a declarat, miercuri, că gruparea bucureşteană va avea un antrenor până săptămâna viitoare, după ce acţionarul majoritar, Ionuţ Negoiţă a anunţat că renunţă la serviciile tehnicianului Cornel Ţălnar.

193 afișări
Imaginea articolului Anghelache: Până săptămâna viitoare Dinamo va avea antrenor

Anghelache: Până săptămâna viitoare Dinamo va avea antrenor (Imagine: Gabriela Arsenie/Mediafax Foto)

"Azi (n.r. - miercuri) nu m-am ocupat de antrenori, nu am vorbit cu domnul Negoiţă să văd ce a gândit când a spus treburile acelea aseară. Probabil că are ceva în vedere de vreme ce a spus despre Ţălnar că este fostul antrenor. Toţi antrenorii sunt variante până când vom face o alegere. Eu îmi doresc un om care să fie dinamovist, un antrenor care se leagă de situaţia în care este Dinamo acum. Şi mă angajez la acest proiect. În seara asta nu pot să spun nimic, niciun nume. Sper ca săptămâna viitoare Dinamo să aibă antrenor", a spus Anghelache.

Acţionarul majoritar Ionuţ Negoiţă a declarat, marţi seară, la DigiSport, după meciul Oţelul - Dinamo, scor 0-1, că tehnicianul Cornel Ţălnar nu va mai antrena echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare din sezonul viitor, omul de afaceri reproşându-i acestuia unele afirmaţii referitoare la calitatea lotului de jucători avut la dispoziţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici