Neymar, în lacrimi: Puteam fi în scaun cu rotile după lovitura primită de la Zuniga - FOTO, VIDEO

Atacantul brazilian Neymar a vorbit, joi, cu lacrimi în ochi, despre accidentarea suferită în meciul cu Columbia, din sferturile de finală ale Cupei Mondiale, care l-a făcut indisponibil pentru restul turneului final, afirmând că lovitura primită de la Zuniga îl putea paraliza.

1556 afișări
Imaginea articolului Neymar, în lacrimi: Puteam fi în scaun cu rotile după lovitura primită de la Zuniga - FOTO, VIDEO

Neymar (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Este o acţiune pe care nu o accept. Nu vreau să spun că a avut vreo intenţie rea, nu am fost în capul lui. Dar cine cunoaşte fotbalul ştie că intervenţia lui nu a fost normală. Când sunt cu faţa, pot să mă protejez. Dar când sunt cu spatele... Există o regulă, trebuia să fiu protejat, dar am sfârşit accidentat. Dumnezeu m-a ajutat. Dacă lovitura ar fi nimerit cu doi centimetri mai sus, probabil aş fi fost într-un scaun cu rotile. Este greu de vorbit, este cel mai important moment al carierei mele", a declarat Neymar în lacrimi.

Referindu-se la Zuniga, cel care l-a faultat, Neymar a spus: "M-a sunat, s-a scuzat, mi-a spus că nu a vrut să mă rănească. A spus lucruri frumoase. Nu-i port ranchiună sau ură. Îi doresc tot cei mai bun în carieră".

Neymar a mers, joi, la centrul de pregătire al naţionalei braziliene de la Teresopolis pentru a-i saluta pe coechipierii săi. Cu această ocazie, el a discutat cu reprezentanţii mass-media, răspunzând curajos întrebărilor referitoare la înfrângerea istorică suferită de Brazilia cu Germania, scor 1-7, meci în care el nu a jucat din cauza accidentării suferite anterior. La final, Neymar a fost aplaudat de jurnalişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici