Neymar: Obiectivul Braziliei nu este să facă spectacol, ci să câştige

Atacantul Neymar a declarat, miercuri, cu două zile înaintea partidei contra Columbiei, din sferturile de finală ale Cupei Mondiale, că obiectivul Braziliei nu este acela de a face spectacol, ci să câştige.

99 afișări
Imaginea articolului Neymar: Obiectivul Braziliei nu este să facă spectacol, ci să câştige

Neymar (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Nu vreau spectacol. Acesta este ultimul lucru pe care trebuie să încercăm să-l facem. Nu suntem aici pentru spectacol. Noi suntem aici să alergăm, să dăm totul şi să câştigăm. Nu poţi să te simţi bine tot timpul şi să câştigi cu 4 sau 5-0. Fotbalul este dificil astăzi, nivelul este asemănător. Cei care dau mai mult pe teren, câştigă", a spus Neymar.

Neymar a vorbit şi despre duelul său cu vedeta Columbiei, James Rodriguez, cel mai bun marcator de până acum al Cupei Mondiale. "Este un jucător excelent, în ciuda vârstei sale. El are 22 de ani, ca şi mine. Cu tot respectul, sper ca drumul lui să se încheie aici, iar Brazilia să-şi continue parcursul", a completat Neymar.

Partida Brazilia - Columbia, contând pentru sferturile de finală ale Cupei Mondiale, se va disputa, vineri, de la ora 23.00, la Fortelaza.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici