Nicola Rizzoli, arbitrul anului 2014

Italianul Nicola Rizzoli a fost desemnat cel mai bun arbitru al anului 2014, într-un sondaj realizat de Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS).

102 afișări
Imaginea articolului Nicola Rizzoli, arbitrul anului 2014

Nicola Rizzoli, arbitrul anului 2014 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Rizzoli, în vârstă de 43 de ani, care a condus finala Cupei Mondiale din Brazilia, a acumulat 131 puncte şi a fost urmat de englezul Howard Webb, cu 78 de puncte.

Locul trei a revenit germanului Felix Brych, cu 61 de puncte, în timp ce olandezul Bjorn Kuipers a fost al patrulea, cu 45 de puncte.

În primii zece arbitrii ai se mai Ravshan Irmatov (Uzbekistan), Pedro Proenca (Portugalia), Carlos Velasco Carballo (Spania), Cuneyt Cakir (Turcia), Marco Antonio Rodriguez Moreno (Mexic) şi Nestor Fabian Pitana (Argentina).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici