Nicolae Manea va prelua şi funcţia de antrenor la Rapid până la finalul sezonului

FC Rapid a anunţat, sâmbătă, pe pagina oficială de web, că directorul tehnic Nicolae Manea a preluat, începând de astăzi, şi atribuţiile de antrenor principal al formaţiei giuleştene, oficializarea despărţirii de tehnicianul Viorel Hizo urmând să aibă loc luni.

17 afișări
Imaginea articolului Nicolae Manea va prelua şi funcţia de antrenor la Rapid până la finalul sezonului

Nicolae Manea va prelua şi funcţia de antrenor la Rapid până la finalul sezonului (Imagine: Mediafax Foto)

"Începând de astazi, directorul tehnic Nicolae Manea a preluat şi atribuţiunile de antrenor principal al Rapidului, urmand să ia toate deciziile care vizează pregătirea echipei şi îndeplinirea obiectivului pentru acest campionat. Manea va fi ajutat de Ciprian Panait, din postura de antrenor secund. Schimbarile survin în urma deciziei lui Viorel Hizo de a solicita încetarea relaţiilor contractuale cu clubul, dupa meciul pierdut joi, la Mioveni, în Cupa României. Oficializarea despărţirii dintre antrenor şi F.C. Rapid va avea loc luni, 2 noiembrie", se arată în comunicatul publicat de FC Rapid.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Rapid, Ion Taban, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că tehnicianul Viorel Hizo a depus o cerere de reziliere a contractului său cu gruparea giuleşteană, de comun acord, şi că până la clarificarea situaţiei lui Hizo de echipă se vor ocupa secunzii şi directorul tehnic Nicolae Manea.

Antrenorul Viorel Hizo a luat această decizie, supărat după eliminarea din optimile de finală ale Cupei României, el neprezentându-se la antrenamentul de vineri după-amiază de la Pro Rapid.

Echipa Rapid Bucureşti a fost eliminată din Cupa României, joi, la Mioveni, unde a pierdut, scor 1-2 (0-2), meciul cu formaţia Internaţional Curtea de Argeş, în optimile de finală ale competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici