Nicolas Jarry se retrage de la Cincinnati pentru a asista în Chile la naşterea copilului său

Jucătorul chilian de tenis Nicolás Jarry şi-a anunţat marţi retragerea din turul al doilea al Openului de la Cincinnati pentru a se întoarce în Chile pentru naşterea celui de-al doilea copil al său.

123 afișări
Imaginea articolului Nicolas Jarry se retrage de la Cincinnati pentru a asista în Chile la naşterea copilului său

Wikipedia Commons

Jarry a fost una dintre surprizele anului, cucerind două titluri ATP 250 şi intrând în top 30 pentru prima dată în cariera sa, după ce începuse anul în afara top 100.

În vârstă de 27 de ani, Nicolás Jarry se află la apogeul carierei sale. Săptămâna aceasta, el a participat la Openul de la Cincinnati şi a debutat cu succes, reuşind să vină din urmă şi să-l învingă pe jucătorul rus Roman Safiulin cu scorul de 4-6, 6-3, 6-3.

Jarry a anunţat prin intermediul reţelelor de socializare că va călători în Chile pentru a fi prezent la naşterea celui de-al doilea copil al său:

"Dragi prieteni, astăzi am fost nevoit să mă retrag din turneul de la Cincinnati din motive personale, pentru a lua un zbor spre Chile şi a-mi însoţi soţia pentru sosirea celui de-al doilea copil al nostru. Mă voi întoarce la US Open cu o motivaţie şi mai mare pentru a termina anul cu succes. Vă mulţumesc foarte mult pentru sprijinul vostru", a scris el.

O situaţie neobişnuită s-a petrecut în partea sa de pe tablou, deoarece următorul adversar al lui Jarry trebuia să fie învingătorul meciului dintre Karen Khachanov şi Andy Murray. Cu toate acestea, ambii jucători s-au retras din turneu, ceea ce a dus la intrarea pe tabloul principal a doi lucky loseri: Alexei Popyrin şi Daniel Altmaier.

Popyrin şi-a adjudecat victoria cu scorul de 6-7(5), 6-4, 6-4. Odată cu retragerea lui Jarry, Popyrin avansează direct în turul al treilea. Chiar înainte de încheierea meciurilor din primul tur, Popyrin şi-a asigurat un loc între primii 16 şi îşi va aştepta adversarul din meciul dintre Andrey Rublev şi Emil Ruusuvuori.

După această evoluţie, tenismenul în vârstă de 24 de ani se află în prezent la cea mai bună clasare din carieră în clasamentul live, ocupând locul 51 mondial.

În ciuda plecării sale, Jarry a cunoscut şi el o ascensiune, cel puţin în clasamentul live, unde se află pe locul 23 mondial, cu doar două săptămâni înainte de începerea US Open.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici