Nicoliţă a ajuns la un acord cu Standard Liege pentru un transfer

Mijlocaşul Stelei, Bănel Nicoliţă, a ajuns la un acord cu formaţia Standard Liege, el primind în pauza competiţională un act din partea grupării "roş-albastre" prin care se poate transfera la orice club care oferă 700.000 de euro, au declarat luni pentru MEDIAFAX surse din cadrul grupării steliste.

130 afișări
Imaginea articolului Nicoliţă a ajuns la un acord cu Standard Liege pentru un transfer

Nicoliţă a ajuns la un acord cu Standard Liege pentru un transfer (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Potrivit surselor citate, Nicoliţă, care a evoluat pentru Steaua în meciul din Supercupa României cu Oţelul Galaţi, scor 0-1, va părăsi formaţia "roş-albastră" până la finalul acestei săptămâni, când este programat debutul sezonului 2011/2012 al Ligii I.

Mijlocaşul stelist Bănel Nicoliţă a primit un document prin care se poate transfera la o altă echipă în schimbul sumei de 700.000 de euro. Echipele interesate de Nicoliţă au fost Kuban Krasnodar (Rusia), Samsunspor (Turcia) şi AS Nancy şi Lens (ambele Franţa).

Internaţionalul român Bănel Nicoliţă a evoluat pentru Steaua din 2005. Alături de Steaua, Nicoliţă a câştigat două titluri de campion al Ligii I, o Cupă a României şi o Supercupă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici