Niculescu: Dacă era vorba de alt club din România, n-aş fi plecat de la Dinamo

Atacantul Claudiu Niculescu, transferat de la Dinamo la Universitatea Cluj, a declarat joi, la prezentarea sa oficială la gruparea clujeană, că dacă ar fi fost vorba de alt club din România nu ar fi părăsit formaţia bucureşteană.

14 afișări
Imaginea articolului Niculescu: Dacă era vorba de alt club din România, n-aş fi plecat de la Dinamo

Niculescu: Dacă era vorba de alt club din România, n-aş fi plecat de la Dinamo (Imagine: Constantin Vlădescu/ARhiva Mediafax Foto)

"Dacă era vorba de alt club din România, n-aş fi plecat de la Dinamo. Am venit aici, la «U», pentru că e un club de tradiţie, cu foarte mulţi suporteri, un club foarte iubit. Sunt onorat să îmbrac tricoul Universităţii. Cu Steaua va fi un meci foarte greu (n.r. - duminică, în prima etapă a Ligii I), nu ştiu dacă voi juca, e doar decizia antrenorului. Ştiu de rivalitatea din Cluj, dintre «U» şi CFR. E normal să fie aşa, pentru că «U» e o echipă de mare tradiţie, cu o istorie bogată în spate, iar CFR a câştigat mai multe trofee în ultimii ani. E un derbi la fel ca Steaua - Dinamo. Ar fi ceva foarte frumos să câştigăm meciul cu CFR. Eu sunt pregătit să joc din primul minut, mai ales că m-am pregătit bine în ultimele săptămâni cu Dinamo", a spus Niculescu.

Claudiu Niculescu speră ca echipa Universitatea Cluj să-şi îndeplinească obiectivele în noul sezon.

"Vin la Cluj cu gânduri mari. Am venit cu sufletul deschis la cea mai iubită echipă din Ardeal. S-a înţeles greşit în presă legat de venirea mea la Cluj. Nu s-a întâmplat ca domnul Walter să tragă de mine, aşa cum s-a speculat. A fost o primă propunere în Austria, iar domnul Walter m-a rugat să dau răspunsul în câteva ore. Nu aveam cum să fac asta. Apoi, două săptămâni nici nu am discutat. În urmă cu două zile ne-am întâlnit întâmplător la un restaurant. Nu s-a pus problema de negocieri până la două noaptea, aşa cum s-a vorbit. În 30 de minute totul era rezolvat. Are un proiect foarte interesat pentru «U», dânsul e un om foarte ambiţios, îl cunosc de multă vreme. Cu ambiţie putem face treabă bună aici, la «U»", a adăugat el.

La conferinţa de presă de joi au fost prezentaţi oficial la Universitatea Cluj şi jucătorii Vasile Gheorghe şi Gaston Mendy.

Claudiu Niculescu va îmbrăca tricoul cu numărul 9 la Universitatea Cluj, Gheorghe pe cel cu numărul 28, iar Mendy a primit numărul 3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici