Nicuşor Bancu, fractură de tibie şi peroneu după un fault al lui Şeroni. Mesajul lui Şeroni pentru colegul său - FOTO

Mijlocaşul echipei CSU Craiova, Nicuşor Bancu, a suferit o franctură de tibie şi de peroneu, după ce a fost faultat din spate de fundaşul echipei FC Viitorul, Alin Şeroni, în minutul 96 al partidei contând pentru optimile de finală ale Cupei României - Timişoreana.

688 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Bancu, fractură de tibie şi peroneu după un fault al lui Şeroni. Mesajul lui Şeroni pentru colegul său - FOTO

Nicuşor Bancu, fractură de tibie şi peroneu după un fault al lui Şeroni. Mesajul lui Şeroni pentru colegul său (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

Fotbalistul de la FC Viitorul a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat de pe teren în urma acestei intervenţii.

După faultul lui Şeroni asupra lui Bancu, jucătorii celor două echipe şi-au pus mâinile pe cap.

Bancu (22 de ani) a primit timp de trei minute îngrijiri medicale direct pe teren, el fiind transportat direct la spital cu ambulanţa.

Alin Şeroni regretă faptul că l-a accidentat grav pe Nicuşor Bancu

Fundaşul echipei FC Viitorul Alin Şeroni regretă faptul că l-a accidentat grav pe jucătorul Nicuşor Bancu de la CS Universitatea Craiova, afirmând că intervenţia sa asupra adversarului, în timpul meciului din Cupa României, a fost fără intenţie.

"Am urmărit mingea, am atins-o, nu ştiu cum s-a întâmplat nefericitul accident. Regret nespus de mult. Sunt alături de tine, Nicuşor, pentru tot ce vei avea nevoie şi îţi doresc să te faci bine repede", a declarat fotbalistul în vârstă de 27 de ani, potrivit unui comunicat al FC Viitorul.

Jucătorii echipei FC Viitorul, împreună cu staff-ul şi conducerea regretă, la rândul lor, incidentul petrecut în minutul 96 al partidei de la Craiova (1-2), când Nicuşor Bancu a fost nevoit să părăsească terenul în urma unui duel pentru minge cu Alin Şeroni.

"Suntem alături de tine, Nicuşor. Să îţi dea Dumnezeu multă putere să treci peste această cumpănă. Eşti un jucător tânăr ca şi noi şi îţi dorim să te întorci rapid pe teren. Regretăm foarte mult ceea ce s-a întâmplat şi sperăm să ai energia necesară să te recuperezi. Din păcate, şi momente de acest gen fac parte din fotbal", se mai arată în comunicatul citat.

Hagi: Meciul nu mai contează, este trist ce a păţit Bancu

Managerul tehnic al FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, miercuri seară, că nu doreşte să mai vorbească despre meciul cu CS Univeristatea Craiova din Cupa României, după ce jucătorul oltenilor Nicuşor Bancu a suferit o fractură de tibie şi peroneu în urma unui fault comis de fundaşul Alin Şeroni.

"Din păcate e un moment trist. N-ai ce să mai vorbeşti despre meci când se întâmplă un astfel de lucru cu acest copil. Încerc să găsesc cuvintele, să fim lângă el pentru că e un copil foarte bun. Din păcate, cariera fotbalistului are şi asemenea riscuri. Sperăm să aibă forţa, energia şi cu toată lumea alături să revină cât mai repede. Meciul nu mai contează, ce s-a făcut sau nu. Craiovei îi doresc succes în continuare, să câştige Cupa. Dar e trist ce s-a întâmplat. Trebuie să fie puternic pentru a reveni cât mai repede", a spus Hagi, potrivit site-ului oficial al CS Universitatea Craiova.

CS Universitatea Craiova s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a dispus în optimi, pe teren propriu, de FC Viitorul cu scorul de 2-1 (0-0, 1-1), după prelungiri. Golurile partidei au fost marcate de Băluţă '54 şi Mateiu '112, respectiv Ţîru '90+2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici