Nike suspendă sponsorizarea lui Greenwood pe fondul acuzaţiilor de agresiune

Nike şi-a suspendat relaţia cu Mason Greenwood de la Manchester United, a anunţat luni gigantul de îmbrăcăminte sportivă, după ce în mediul online au apărut acuzaţii potrivit cărora atacantul de 20 de ani ar fi agresat o femeie.

206 afișări
Imaginea articolului Nike suspendă sponsorizarea lui Greenwood pe fondul acuzaţiilor de agresiune

Sursa foto: Mediafax Foto

United a declarat duminică că este „la curent cu imaginile şi acuzaţiile care circulă pe reţelele de socializare", iar ulterior a confirmat că Greenwood nu va reveni la antrenamente şi nu va juca pentru clubul de pe Old Trafford până la noi ordine.

„Am suspendat relaţia noastră cu Mason Greenwood. Suntem profund îngrijoraţi de acuzaţiile tulburătoare şi vom continua să monitorizăm îndeaproape situaţia", a declarat un purtător de cuvânt al Nike, pentru Reuters.

Acuzaţiile la adresa lui Greenwood - inclusiv înregistrări video, fotografii şi o notă vocală - au fost postate duminică pe Instagram şi ulterior şterse.

Poliţia din Greater Manchester declarase că un bărbat a fost arestat sub suspiciunea de viol şi agresiune şi a fost reţinut pentru a fi interogat, după ce au fost postate imagini şi videoclipuri de către o femeie care a raportat incidente de violenţă fizică.

Luni, poliţia a declarat că detectivilor li s-a acordat „timp suplimentar pentru a vorbi cu un bărbat de 20 de ani".

"Suspectul a fost arestat ieri (duminică, 30 ianuarie) după-amiază şi rămâne în arest", a adăugat poliţia.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici