Noi acuzaţii de violenţă la adresa lui Mutu: Un fost impresar susţine că fotbalistul ar fi lovit un patron de hotel

Un fost impresar Ermano Zacchini a declarat, miercuri, la Timişoara, că atacantul Adrian Mutu l-ar fi lovit pe proprietarul unui hotel dintr-o staţiune situată în apropiere de Cesena, însă jucătorul a negat vehement indicentul şi l-a catalogat pe omul de afaceri italian drept nebun.

276 afișări
Imaginea articolului Noi acuzaţii de violenţă la adresa lui Mutu: Un fost impresar susţine că fotbalistul ar fi lovit un patron de hotel

Noi acuzaţii de violenţă la adresa lui Mutu: Un fost impresar susţine că fotbalistul ar fi lovit un patron de hotel (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"Este o staţiune balneo-climaterică pe malul Adriaticii, la 18 kilometri de Cesena, iar patronul echipei Cesena a invitat toată echipa la un hotel de acolo, iar mai târziu s-a trecut la bancuri. La un moment dat, proprietarul a făcut şi el o glumă la adresa lui Mutu. Ăsta s-a ridicat, i-a dat un pumn şi l-a făcut knock-out", a spus Ermano Zacchini, care a precizat că nu a asistat la incident, ci a auzit povestea pe care a relatat-o, informează ProTV. Omul de afaceri nu a menţionat când s-ar fi petrecut altercaţia.

Zacchini ar putea investi la noua echipă Poli Timişoara, el asistând, miercuri, la meciul amical pe care ACS Poli Timişoara (fostă ACS Recaş) l-a disputat pe Stadionul Dan Păltinişanu cu Millenium Giarmata.

Într-o intervenţie telefonică la Sport.ro, Adrian Mutu a negat incidentul, lăsând să se înţeleagă că ar putea să-l dea în judecată pe Zacchini.

"Un nebun, nici nu ştiu cine e persoana asta, Ermano Zacchini. Nu am fost cu echipa la acel hotel. În ultimele trei luni nu am fost la Cesena. Credeţi că aici, în Italia, dacă loveşti un om într-un hotel de faţă cu toată echipa nu se află nimic? Şi se află în România de la un italian. Patronul ăla nu se ducea la poliţie, nu făcea reclamaţie? A făcut-o un chelner pe care nu-l cunoştea nimeni şi nu o făcea un patron de hotel? Am avut un precedent cu albanezul şi cred că 150 la sută dintre români ar fi făcut la fel la vorbele pe care le-a spus el. Dar am ieşit nevinovat şi cu albanezul. Ce am în loc de mână, ciocan? Mă face şi să râd. Poate să spună ce vrea, dar eu spun că omul e nebun de legat. De când s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu albanezul nu am mai avut nico altercaţie de genul acesta", a precizat Mutu.

În data de 23 octombrie 2010, Adrian Mutu a bătut un ospătar într-un local din centrul Florenţei, când era legitimat la Fiorentina. Kosovarul Berat Recaj, care a fost externat din spitalul Santa Maria Nouva la câteva ore după incident, a suferit "o traumă contuzivă cranio-facială cu multiple escoriaţii, contuzii la torace şi abdomen şi o fractură de piramidă nazală". De asemenea, în 2006, Mutu a fost acuzat că ar fi lovit un angajat al unui restaurant din Constanţa, incident care ar fi avut loc în camera fotbalistului. Adrian Mutu a negat acuzaţiile bărbatului respectiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici