Noi arestări în cazul privind meciurile trucate din eşaloanele inferioare din Anglia

Şapte noi arestări au fost făcute în cazul privind reţeaua de meciuri trucate din Anglia în eşaloanele inferioare, în care au mai fost reţinute în decembrie şase persoane.

148 afișări
Imaginea articolului Noi arestări în cazul privind meciurile trucate din eşaloanele inferioare din Anglia

Noi arestări în cazul privind meciurile trucate din eşaloanele inferioare din Anglia

În total 13 bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani au fost supuşi unor interogatorii în diverse comisariate din Anglia, conform National Crime Agency (NCA).

Primii şase, între care şi atacantul "DJ" Campbell, fost component al unor echipe din Premier League, arestaţi în decembrie şi apoi eliberaţi, au fost reţinuţi din nou, după care au fost eliberaţi pe cauţiune. O audiere va avea loc la 8 aprilie.

Poliţia a deschis o anchetă în decembrie, după ce un fost fotbalist al echipei Portsmouth, Sam Sodje, i-a spus unui reporter sub acoperire de la Sun on Sunday că a fost implicat în trucarea unor meciuri.

Sodje, fost internaţional nigerian, a fost filmat de reporter relatând cum a lovit un adversar, la un meci din liga a treia engleză, pentru a fi eliminat, în schimbul sumei de 70.000 de lire sterline. El a mai spus că a aranjat ca alt fotbalist să încaseze 30.000 de lire sterline pentru un cartonaş galben la o partidă din al doilea eşalon. În înregistrarea video realizată fără ca Sodje să ştie, jucătorul a afirmat şi că poate să aranjeze meciuri din Premier League şi că este pregătit să trucheze partide de la Cupa Mondială din Brazilia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici