Noul circuit de Formula 1 din Bahrain promite noi timpi record

  • Bahrain va găzdui două curse de Formula 1 (29 noiembrie şi 6 decembrie)
  • Niki Lauda a reuşit să facă o tură a Grand Prix-ului francez în 58.79 sec.
  • Sakhir GP va avea 87 de ture
513 afișări
Imaginea articolului Noul circuit de Formula 1 din Bahrain promite noi timpi record

Noul circuit de Formula 1 din Bahrain promite noi timpi record

Într-o competiţie în care viteza este mereu pe primul loc, orice secundă în minus duce spectacolul la un alt nivel.

Noul circuit din Bahrain promite ture mai rapide ca niciodată. Denumit Sakhir, acesta va fi inaugurat pentru a doua cursă de Formula 1 organizată în Bahrain în acest sezon.

Organizatorii spun că timpii vor fi chiar mai buni decât recordul absolut din Formula 1: sub 1 minut, stabilit în 1974 de legendarul Niki Lauda în Dijon.

Piloţii trebuie să se pregătească pentru senzaţii tari sub clar de lună. Vor avea de parcurs cele mai multe ture dintre toate Grand Prix-urile după lăsarea întunericului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici