O grupare elveţiană a renunţat la 11 jucători după ce a fost învinsă cu 10-0 de FC Lucerna II

FC Grenchen a reziliat contractele a 11 jucători ca urmare a unei înfrângeri cu scorul de 10-0 înregistrată într-un meci cu FC Lucerna II, în liga a patra elveţiană, informează presa internaţională.

116 afișări
Imaginea articolului O grupare elveţiană a renunţat la 11 jucători după ce a fost învinsă cu 10-0 de FC Lucerna II

O grupare elveţiană a renunţat la 11 jucători după ce a fost învinsă cu 10-0 de FC Lucerna II (Imagine: Shutterstock)

FC Grenchen a fost învinsă de FC Lucerna II săptămâna trecută, pe teren propriu.

Potrivit The Guardian, numele jucătorilor daţi afară au fost afişate la baza de pregătire a echipei şi fotbaliştilor respectivi li s-a cerut să îşi golească imediat dulapurile.

"Pare dur, dar aceşti fotbalişti nu sunt suficient de buni pentru acest campionat. Trebuie făcut ceva atunci când lucrurile nu merg. Eu sunt persoana care vorbeşte puţin şi face mult", a declarat directorul sportiv Renato Brun.

După 14 etape, FC Grenchen se află pe ultimul loc în clasament, cu doar cinci puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici