O nouă tragedie la Raliul Dakar: Un motociclist francez a murit

Francezul Thomas Bourgin, concurent la motociclism la Dakar-2013, a murit într-un accident de circulaţie în Chile, vineri dimineaţă, în timp ce se îndrepta spre locul de plecare în etapa a şaptea, au anunţat organizatorii, citaţi de AFP.

232 afișări
Imaginea articolului O nouă tragedie la Raliul Dakar: Un motociclist francez a murit

Thomas Bourgin

"Accidentul a avut loc la ora 08.23 la kilometrul 237 din parcursul de legătură. Tânărul de 25 de ani a intrat în coliziune cu o maşină a carabinierilor chilieni, care venea din sens invers. Circumstanţele exacte ale accidentului fac obiectul unei anchete. Echipele medicale deplasate la faţa locului nu au putut decât să constate decesul", a anunţat ASO, societatea care organizează competiţie.

Thomas Bourgin, originar din Saint-Etienne, născut la 23 decembrie 1987, ocupa locul 68 în clasamentul general la prima participare la Dakar.

Alte două persoane au decedat la raliul Dakar, miercuri, în Peru, în urma unui accident de circulaţie în care care a fost implicat un vehicul de asistenţă. Persoanele decedate sunt conducătorul şi pasagerul unui taxi, după ce maşina în care se aflau a fost lovită frontal de vehiculul de asistenţi al raliului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici