O persoană a fost rănită în incidentele de la meciul Steaua - FC Timişoara

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Marius Militaru, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că la meciul de fotbal Steaua Bucureşti - FC Timişoara, scor 3-3, din etapa a XXIX-a a Ligii I, s-au înregistrat o serie de incidente, soldate cu o persoană rănită.

79 afișări
Imaginea articolului O persoană a fost rănită în incidentele de la meciul Steaua - FC Timişoara

O persoană a fost rănită în incidentele de la meciul Steaua - FC Timişoara (Imagine arhivă: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"În minutul 87, când Timişoara a egalat, un suporter stelist de la tribuna a doua, dar component al Peluzei Sud, a aruncat cu un scaun în capul unui steward de la o firmă privată de securitate, iar colegii acestuia au reacţionat cu sprayuri lacrimogene. S-a creat o busculadă între forţele de ordine şi suporteri. Aproximativ 150-200 de suporteri de la Peluza Sud şi tribuna a doua s-au coalizat şi au ieşit în afara stadionului, în faţa porţilor de acces, unde au aruncat cu pietre, borduri şi piatră cubică în maşini şi au rupt gardurile. Deocamdată ştim că există un singur rănit, angajatul firmei de pază care are capul spart. Acţiunea este în desfăşurare. Deocamdată nu sunt reţinuţi, dar vor fi cu siguranţă", a spus Militaru.

Formaţia Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, scor 3-3 (1-0), meciul susţinut, duminică seară, pe teren propriu, în compania echipei FC Timişoara, în derbiul etapei a XXIX-a a Ligii I. La partida din Ghencea au asistat aproximativ 8.000 de spectatori, dintre care 200 de suporteri bănăţeni. După golul marcat de Golanski, fanii stelişti de la Peluza Nord au aprins o torţă.

Suporterii care reprezintă Peluza Nord au aruncat cu o torţă în jandarmii care erau în conflict cu o parte din fanii de la tribuna a doua şi care înainte ocupau Peluza Sud. Cei care ocupau locurile de la tribuna a doua au rupt mai multe scaune şi au aruncat în jandarmi.

Suporterii au scandat împotriva finanţatorului Stelei, Gigi Becali. Jandarmii i-au evacuat pe suporterii de la tribuna a doua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici