Octavian Bellu a acceptat provocarea "ALS Ice Bucket Challenge" - VIDEO

Antrenorul lotului olimpic feminin de gimnastică, Octavian Bellu, a acceptat, duminică, provocarea fostei sale eleve, Monica Roşu, de a intra în "ALS Ice Bucket Challenge", turnându-şi apă rece cu gheaţă pe cap.

922 afișări
Imaginea articolului Octavian Bellu a acceptat provocarea "ALS Ice Bucket Challenge" - VIDEO

Octavian Bellu a acceptat provocarea "ALS Ice Bucket Challenge"

Într-o postare video pe contul personal de Facebook, intitulată "Acceptaţi o provocare pentru o cauză nobilă", Octavian Bellu spune că a acceptat provocarea din partea Monicăi Roşu, fostă multiplă campioană la gimnastică, după care îşi toarnă apă cu gheaţă pe cap.

Bellu a nominalizat la rândul său trei persoane, care ar trebui să accepte provocarea în maximum 24 de ore. Cele trei sunt tot foste mari campioane la gimnastică, Daniela Silivaş, Simona Amânar şi Sandra Izbaşa.

 

"ALS Ice Bucket Challenge" este o campanie de donaţii la care au aderat numeroase personalităţi din întreaga lume. Participanţii sunt provocaţi să îşi toarne pe cap apă cu gheaţă şi să facă o donaţie pentru cerecetarea în domeniul afecţiunilor cerebrale.

Printre cei care au acceptat provocarea de a se uda cu apă rece s-au numărat Bill Gates, Mark Zuckerberg, Justin Timberlake, George Bush, dar şi fotbaliştii Cristiano Ronaldo, David Beckham, antrenorul Jose Mourinho şi tenismenul Novak Djokovici.

Fenomenul a luat amploare şi în România, mai multe vedete şi sportivi intrând în "leapşa mondială".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici