Oficial: Sepsi OSK Sfântu Gheorghe confirmă numirea ca antrenor a germanul Bernd Stock

  • Clubul de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a oficializat joi seara numirea tehnicianului german Bernd Stock ca antrenor principal al echipei covăsnene.
  • Numirea vine la scurt timp după ce Liviu Ciobotariu s-a despărţit de dubla câştigătoare a Cupei României şi a Supercupei.
165 afișări
Imaginea articolului Oficial: Sepsi OSK Sfântu Gheorghe confirmă numirea ca antrenor a germanul Bernd Stock

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK

Covăsnenii au anunţat joi seara că „Clubul Sepsi OSK a ajuns la un acord cu Bernd Storck pentru postul de antrenor principal. În vârstă de 60 de ani, Bernd Storck a semnat un contract până la finalul sezonului 2023-2024 cu clubul nostru, cu opţiune de prelungire.”

Bernd Storck a condus naţionala Ungariei timp de doi ani (2015-2017), iar apoi a pregătit echipe de club din Belgia (Mouscron, Cercle Brugge, KFC Genk, KAS Eupen şi KV Kortrijk) şi Slovacia (Dunajska Streda) .

De asemenea, a fost selecţioner al naţionalei Kazahstanului, în perioada 2008-2010.

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe ocupă după 17 etape locul 10 în clasamentul Superligii, cu 20 de puncte, cu 5 victorii, 5 remize şi 7 înfrângeri.

Bernd Stock va sta pe bancă pentru prima dată la confruntarea din 4 decembrie, de pe teren propriu cu Dinamo Bucureşti, echipă ce la rândul ei s-a depărţit de antrenorul Ovidiu Burcă în cursul acestei săptămâni, dar care nu a anunţat numele noului tehnician.

Surse din presa sportivă de specialitate vehiculează ca posibil înlocuitor chiar pe Liviu Ciobotariu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici