Olăroiu, după meciul cu China: Am avut ghinion

Selecţionerul Arabiei Saudite, Cosmin Olăroiu, a declarat, sâmbătă, după meciul cu naţionala Chinei, scor 0-1, de la Cupa Asiei pe Naţiuni, că echipa sa a avut ghinion, informează site-ul oficial al competiţiei.

119 afișări
Imaginea articolului Olăroiu, după meciul cu China: Am avut ghinion

Olăroiu, după meciul cu China: Am avut ghinion (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"După un astfel de meci este greu de făcut o analiză imediat. Am avut ghinion, am fost mai mult decât ghinionişti. În prima repriză, adversarii noştri ne-au blocat bine şi nu am găsit spaţii ca să ne folosim viteza. În repriza a doua am jucat ma bine, ne-am creat câteva ocazii şi am avut un penalti. Şi din nefericire am primit gol din lovitură liberă. Trebuie acum să ne gândim la meciul următor, cu Coreea de Nord. Mai avem şanse de calificare, nu se termină totul după primul meci", a spus Olăroiu.

Reprezentativa Arabiei Saudite, antrenată de Cosmin Olăroiu, a fost învinsă, sâmbătă, la Brisbane, cu scorul de 1-0 (0-0), de naţionala Chinei, într-un meci din grupa B a Cupei Asiei pe Naţiuni.

Golul a fost marcat de Hai, în minutul 81.

Arabia Saudită a ratat un penalti în minutul 62, prin Hazazi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici