Oleg Protasov a fost demis din funcţia de antrenor al echipei Astra Giurgiu

Ucraineanul Oleg Protasov a fost demis, luni, din funcţia de antrenor principal al echipei Astra Giurgiu, conducerea grupării luând decizia rezilierii contractului tehnicianului ca urmare a rezultatelor slabe din ultima perioadă.

181 afișări
Imaginea articolului Oleg Protasov a fost demis din funcţia de antrenor al echipei Astra Giurgiu

Oleg Protasov a fost demis din funcţia de antrenor al echipei Astra Giurgiu (Imagine: Aleksandar Djorovic/Mediafax Foto)

"Clubul Astra Giurgiu a luat decizia rezilierii contractului antrenorului Oleg Protasov, ca urmare a rezultatelor nesatisfăcătoare din ultima perioadă şi îndepărtarea echipei de obiectivele de performanţă stabilite. Protasov a preluat Astra în octombrie 2014, bilanţul său oficial pe banca echipei noastre fiind de două victorii şi şapte egaluri în Liga I, un eşec şi o victorie în Cupa Ligii, o victorie, un egal şi două înfrângeri în grupele Liga Europa. Clubul Astra îi mulţumeşte acestuia pentru munca sa şi îi urează mult succes în continuare", anunţă AFC Astra Giurgiu, pe contul oficial de Facebook.

Formaţia Astra Giurgiu a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida disputată, duminică, în deplasare, cu FC Braşov, în cadrul etapei a XIX-a a Ligii I. Astra a fost condusă până în minutul 80, când Tembo a reuşit să egaleze. În acest meci, formaţia FC Braşov a evoluat cu doi jucători mai puţin din minutul 77.

După 19 etape, Astra Giurgiu ocupă locul 5 în clasamentul Ligii I, la 12 puncte distanţă de liderul FC Steaua.

Oleg Protasov, în vârstă de 50 de ani, a semnat la 10 octombrie 2014, un contract valabil până în vara acestui an, cu drept de prelungire pentru încă un sezon. Tehnicianul ucrainean l-a înlocuit la acea dată pe Daniel Isăilă, demis în urma rezultatelor slabe înregistrate de Astra Giurgiu în primele 10 etape ale Ligii I şi din primele două partide din grupele Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici