Olimpiada de la Londra: Brunei, Qatar şi Arabia Saudită ar putea trimite pentru prima dată femei la JO

Comitetul Internaţional Olimpic (CIO) "lucrează în manieră foarte strânsă" cu Brunei, Qatar şi Arabia Saudită pentru ca aceste trei ţări să trimită femei, pentru prima oară, la Jocurile Olimpice de la Londra, a declarat, marţi, directorul general Christophe de Kepper.

139 afișări
Imaginea articolului Olimpiada de la Londra: Brunei, Qatar şi Arabia Saudită ar putea trimite pentru prima dată femei la JO

Olimpiada de la Londra: Brunei, Qatar şi Arabia Saudită ar putea trimite pentru prima dată femei la JO (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

"Aceste ţări sunt foarte cooperante şi încearcă să găsească o soluţie, inclusiv Arabia Saudită", a declarat De Kepper, cu ocazia reuniunii Comisiei Executive a CIO de la Lausanne.

În iulie 2011, preşedintele comisiei pentru femei şi sport din cadrul Comitetului Internaţional Olimpic (CIO) Anita DeFrantz a criticat Arabia Saudită, Bruneiul şi Qatarul, ultimele trei ţări care nu au trimis femei la JO.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici