Oprescu şi Burleanu au venit la Guvern, pentru a discuta cu Ponta despre CE de fotbal din 2020

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a venit la Guvern pentru a discuta cu premierul Victor Ponta despre organizarea în Bucureşti, în 2020, a unor partide din cadrul Campionatului European de fotbal.

336 afișări
Imaginea articolului Oprescu şi Burleanu au venit la Guvern, pentru a discuta cu Ponta despre CE de fotbal din 2020

Oprescu şi Burleanu au venit la Guvern, pentru a discuta cu Ponta despre CE de fotbal din 2020 (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

La întâlnire participă şi preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

În luna septembrie, oraşul Bucureşti a fost desemnat, la Geneva, de membrii Comitetului Executiv al UEFA, să găzduiască, pe Arena Naţională, patru meciuri, trei din faza grupelor şi unul din optimile de finală, în cadrul turneului final al Campionatului European de fotbal din 2020, alături de alte 12 oraşe.

În decembrie 2012, UEFA a decis să organizeze, sub sloganul "EURO pentru Europa", un turneu final de-a lungul întregului continent, pentru a marca 60 de ani de la prima ediţie a Campionatului European, care a avut loc în 1960.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici