Ora de la care se joacă meciul CFR Cluj - Sepsi OSK, primul meci din play-off-ul Ligii I

CFR Cluj şi Sepsi OSK se înfruntă pentru a treia oară consecutiv, iar gruparea din Sfântu Gheorghe vrea să se revanşeze după cele două înfrângeri cu 1-0. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 20:15.

262 afișări
Imaginea articolului Ora de la care se joacă meciul CFR Cluj - Sepsi OSK, primul meci din play-off-ul Ligii I

Ora de la care se joacă meciul CFR Cluj - Sepsi OSK, primul meci din play-off-ul Ligii I

Campioana en-titre pleacă cu prima şansă, având de partea ei ultimele rezultate directe. Partida de la Cluj va marca oficial startul playoff-ului. Până acum, fiecare sezon jucat pe sistemul play-off/play-out a fost câştigat de echipa care s-a încoronat şi campioană în sezonul regular. CFR Cluj intră în play-off de pe prima poziţie, cu două puncte avans faţă de FCSB.

Echipele probabile:

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Lang, Vinicius, Camora - Culio, Djokovic, Deac - Omrani, Ţucudean, A. Păun
Antrenor: Alin Minteuan

Sepsi: Fejer - G. Moura, O. Viera, Jovanovic, D. Sato - A. Rus, Karnitskyi - Mensah, Velev, F. Ştefan - Tandia
Antrenor: Eugen Neagoe

Clasament play-off:

1. CFR Cluj 27p.
2. FCSB 25p.
3. "U" Craiova 23p.
4. Astra Giurgiu 20p.
5. FC Viitorul 19p.
6. Sepsi OSK 19p.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici