Oţelul Galaţi a încasat golul 1.000 în Liga I de fotbal

Echipa Oţelul Galaţi a încasat, luni seară, pe teren propriu, în partida cu CSMS Iaşi, scor 0-3, golul 1.000 în Liga I, iar atacantul oaspeţilor Marius Onofraş a reuşit primul său hattrick în prima divizie, în etapa a XVIII-a, prima a returului.

127 afișări
Imaginea articolului Oţelul Galaţi a încasat golul 1.000 în Liga I de fotbal

Oţelul Galaţi a încasat golul 1.000 în Liga I de fotbal (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Steaua Bucureşti a izbutit victoria la cea mai mare diferenţă de goluri din acest sezon, 6-0 în deplasare cu formaţia Concordia Chiajna. Pentru echipa antrenată de Ilie Stan a fost cea mai drastică înfrângere de când se află în Liga I, informează site-ul oficial al FRF.

Formaţia Gaz Metan Mediaş a urcat pe poziţia 40 în clasamentul all-time, depăşind echipa Unirea Urziceni.

Mijlocaşul stelist Andrei Prepeliţă a jucat meciul 250 în Liga I, Gabriel Giurgiu (Oţelul Galaţi) a evoluat pentru a 150-a oară în prima divizie, iar Silviu Lung jr. (Astra Giurgiu) şi Rui Duarte (Rapid Bucureşti) au adunat câte 100 de prezenţe în primul eşalon.

Atacantul dinamovist George Ţucudean a marcat al zecelea gol în Liga I, iar Llullaku (Gaz Metan Mediaş), Diogo Valente (CFR Cluj), Chiricheş (Steaua Bucureşti) şi Jumisse (FC Vaslui) au înscris primele goluri în prima divizie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici