Oumar Niasse, primul jucător din Premier League suspendat de Federaţie pentru simulare

Atacantul echipei Everton, Oumar Niasse, a fost suspendat două etape de Federaţia Engleză de Fotbal, miercuri, după ce a fost găsit vinovat pentru simulare în meciul cu formaţia Crystal Palace, jucat în etapa a 12-a din Premier League, în care a obţinut un penalty pe nedrept, informează BCC.

164 afișări
Imaginea articolului Oumar Niasse, primul jucător din Premier League suspendat de Federaţie pentru simulare

Oumar Niasse, primul jucător din Premier League suspendat de Federaţie pentru simulare

Internaţionalul senegalez este primul jucător din campionatul Angliei pedepsit pentru simulare, după proba video, conform unei reguli care a fost introdusă în mai anul acesta, notează sursa amintită.

Niasse a obţinut un penalty controversat în minutul cinci al partidei cu Palace, în urma unui duel cu fundaşul Scott Dann. Leighton Baines a transformat lovitura de la 11 metri, iar Niasse a marcat şi el în meciul încheiat la egalitate, sâmbătă, scor 2-2.

Atacantul în vârstă de 27 de ani, care a susţinut că nu a simulat la faza respectivă, va rata meciurile cu Southampton şi West Ham United.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici